Ще рік тому, коли я тільки написав про ігри «Рожеві окуляри» та «Ліза та її друзі подорожують світом», мені вже писали «Як отримати?». Коли опублікував про «Квест у коробці», подібних питань було ще більше, як в дірект, так і коментарях.
Цей час настав. Тепер у молодіжних центрів, просторів та громадських організацій, що працюють з дітьми та молоддю є можливість пройти навчання по використанню цих ігор та отримати їх.
Звісно на тренінгу для тренерів «Превентивні інструменти з протидії торгівлі людьми у роботі з дітьми та молоддю» надається база по темі протидії торгівлі людьми, безпечному працевлаштуванню, подорожам та міграції. І в додаток (скоріше в основу) купа практичних вправ по цій темі.
Дати на вибір: 21-23 травня, 11-13 червня, 23-25 червня. По секрету скажу, краще обирати травневі, бо вони найближчі. Висока ймовірність, що конкуренція на місце буде нижча.
В учасників та учасниць, за бажанням, також буде можливість отримати «Квест у коробці» та додаткову експертну підтримку у його проведенні.
Більше деталей у публікації від МОМ там і посилання на реєстрацію: https://www.facebook.com/IOMUkraine/posts/1122474986588257
Буду чесним, якщо вам цікаво робити подорожі, працевлаштування та міграцію дітей та молоді безпечнішими, реєструйтесь та ловіть цю можливість за хвіст
.Фото «На захисті безпечної поведінки» з частиною команди випускників Літньої молодіжної школи «Разом до успіху» від IOM Ukraine та працівників Чернігівський обласний молодіжний центр, що провели 13 подій для молоді міста Чернігів в рамках своєї волонтерської ініціативи на тему протидії торгівлі людьми. Всеукраїнський форум молодіжної роботи «Об’єднані світлом» (2024)
|