Мені було надзвичайно приємно виступити з доповіддю на черговому засіданні Жіноча Ділова Палата України.
Дякую Natalya Karpenchuk-Konopatska та Ярослава Сорокопуд за важливу тему, підняту напередодні Дня захисту прав жінок.
Я розповіла про Коаліція "1325ДонеччинаЖінкиМирБезпека", про Smarta громадська організація Смарта, яка з 2021 року координує роботу Коаліції, про боротьбу і велику роботу, яку здійснюють саме жіночі громадські організації разом із владою, сектором безпеки та оборони Донеччини. Всі ці зусилля спрямовані на головну мету — щоб Донеччина вистояла і перемогла.
Особливо цінним для мене було те, що до цієї розмови долучилися мої земляки — ректор Denis Shilenko і команда Донецького національного технічного університету (Донецької політехніки). Через війну університет уже вчетверте змушений переїжджати і нині базується у Дрогобичі на Львівщині.
Хочу побажати Донецькій політехніці нових можливостей і нових успіхів на цьому непростому шляху. Адже цей славетний заклад із більш ніж 100- річною історією заслуговує на гідне майбутнє!
|