Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Активна молодь - успішна громада: зустрічі в Новодонецьку та Олександрівці

14 лютого 2025 року відбулися дві важливі зустрічі молоді Донецької області з начальником управління сім'ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької обласної державної адміністрації, Золкіною Лілією Іванівною.
Перша зустріч пройшла в Новодонецькій територіальній громаді, де Лілія Іванівна зустрілася з активною молоддю, зацікавленою у розвитку своєї громади. Під час зустрічі обговорювалися питання молодіжної активності та її значення для розвитку регіону та країни. Особливу увагу було приділено програмам підтримки молоді, які діють на обласному рівні, зокрема конкурсам, грантам та тренінгам, що сприяють розвитку навичок та реалізації молодіжних ініціатив.
Окремою темою обговорення стала участь молодіжних команд у проєктах, спрямованих на покращення життя в громаді. Було оголошено про третю хвилю конкурсу міні-грантів "DIY COMMUNITY", який надає можливість молодим командам отримати фінансування для реалізації своїх проєктів, спрямованих на покращення ментального здоров'я молоді.
Того ж дня, 14 лютого 2025 року, Лілія Золкіна зустрілася з молоддю Олександрівської селищної територіальної громади. У зустрічі взяли участь начальник відділу освіти, культури, молодіжної, внутрішньої та інформаційної політики Седлецька Ірина Андріївна та голова Молодіжної ради при Олександрівській селищній раді Черномор Дар'я.
Разом із Лілією Золкіною та заступником голови молодіжної ради при Донецькій обласній державній адміністрації Олександром Батюковим молодь обговорила актуальні питання молодіжної політики регіону, зокрема участь молоді громади в обласних заходах, пріоритетні напрями роботи Молодіжної ради та проведення молодіжного форуму "У нас єдина доля-ім'я їй Україна" в рамках національного проєкту "Пліч-о-пліч: згуртовані громади".
Обидві зустрічі стали важливим кроком у розвитку молодіжного руху в Донецькій області та сприяли активізації молоді для участі в житті своїх громад.