Для учнів, студентів та молоді Бахмутської громади стартує фотопроєкт-челендж «З любов’ю через об’єктив 2025», що поєднає мистецтво фотографії з турботою про ментальне здоров’я. Ініціатива реалізується Управлінням охорони здоров’я Здрав Бахмут спільно з Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради в межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», започаткованої першою леді України Оленою Зеленською. Мета проєкту – через творчість і фотографію продемонструвати важливість сімейних цінностей та гармонійних стосунків. Челендж спрямований на розкриття глибоких тем любові, взаємоповаги та значення емоційної підтримки у сучасному світі. Фотопроєкт проходитиме у три етапи, кожен з яких присвячений окремій темі
«Мужність у діях»: відповідальність, підтримка та сила чоловічого характеру (14.02.25 – 24.02.25). «Весна її очима»: внутрішня і зовнішня краса жінки, її рішучість та натхнення (03.03.25 – 16.03.25). «Кохання у взаємності»: гармонія у стосунках, довіра та емоційна рівновага (24.03.25 – 06.04.25) . Для участі необхідно у зазначені періоди надіслати фото відповідно до теми на електронну адресу
Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript
. За підсумками кожного етапу будуть відібрані найкращі світлини, які стануть частиною онлайн-виставки. Фінальна презентація робіт відбудеться у квітні 2025 року. Проєкт «З любов’ю через об’єктив 2025» — це можливість передати мистецьке бачення любові та людських цінностей, нагода розкрити силу творчості як інструменту психологічної підтримки і особистісного розвитку.
|